Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Een Gids en een Reis voor u

Uw reis begint hier

Een enige wereld verkennen

Wist u dat geweldige tours en leuke avonturen op u wachten? Weet dat u zich zelf kan trakteren op een wonderbaarlijke reis die u naar een fantastische wereld kan brengen waar geen geruzie of oorlog is en waar iedereen in vrede met elkaar leeft.

Het lijkt voor velen onwaarschijnlijk, maar er ligt meer in handbereik van de mens dan hij denkt.
Diegene Die de mens Zelf gemaakt heeft , heeft altijd al een Plan voor die mensheid gehad en wil dat ook uitgevoerd zien worden. En wanneer dat dit Goddeliike Plan tot uitvoer zal komen zal er voor altijd wereldvrede zijn.

Ontdek onbeperkte schoonheid

Weet u dat het in uw mogelijkheden ligt om verschillende mensen te ontmoeten, culturen en tradities te leren kennen alsook vele mooie landschappen te ontdekken.

Alles ligt aan de weg die u wil uit gaan.

De Broeders in Christus, of Christadelphians, bieden over de gehele wereld mensen aan om de Maker van al de schoonheid rondom ons te leren kennen. Ook al heeft de mens zich al vroeg in zijn bestaan van God afgekeerd, heeft de hemelse Vader het niet na gelaten om er steeds voor te zijn voor diegenen die wel over Hem dingen wilden weten en wel Gods Koninkrijk wilden leren kennen.

Doorheen de eeuwen heeft Die Ene Enige Ware God Zich steeds bereid gevonden om als wereldgids op te treden. Hij heeft voor Zijn tour van het universum een enorme Gids voorzien, een Gids voor het leven.
In zijn Gods, het Boek der boeken, ook gekend als de Bijbel of Heilige Schrift, voorziet Hij in een niet verouderend Werk, uitleg over begeerde zaken, gidsen en de meest betrouwbare leidraad.

Dat groot meesterwerk aan de mensheid gegeven laat eenieder de vrije keuze om zijn of haar volgende bestemming te boeken.

De Belgische Broeders in Christus willen als dienaren van die God, hier op aarde mee helpen aan de verspreiding van de Grote Gids en willen ook instaan voor verdere opvang van de informatie zoekers, reizigers en zorgen voor de zovele dingen die hier op aarde nog moeten verwezenlijkt worden vooraleer wij samen door de nauwe poort van het Koninkrijk van Christus en het Koninkrijk van God kunnen binnen gaan.

Opkomende tours en geplande trektochten

Van exotische oorden tot skiresorts, de lijst is bijna eindeloos die bepaalde reisbureaus aanbieden. Wij bieden zeer speciale “all inclusif” paketten voor een reis van onschatbare waarde, namelijk diegene die naar God leidt.
Daarbij bieden wij trouwens de allerbeste Gids voor om naar Die Almachtige Ene God Helper en Bevrijder te kunnen gaan.

Hiertoe hebben wij voor u een aanbieding, doordat die gezondene en geautoriseerde afgezant van God zichzelf als zoenoffer heeft aangeboden. Hij heeft het meest zware werk al voor ons verricht en dankzij de Genadegave van God, kunnen wij nu allemaal van zijn aanbod van gratis bevrijding genieten.

Wat mensen zeggen

We booked our honeymoon with Exford and it was simply incredible. They took care of everything, even our packing list!

William & Megan James

Special Deals en Last-Minute Offers

Wij zullen u misschien ontgoochelen als wij zeggen dat de aanbiedingen toch een zekere beperktheid hebben, want om een reis te kunnen winnen en het juiste pad op te gaan, moet u zelf beslissen welke weg u wenst te volgen.
Wij kunnen slechts raad geven, en dat willen wij van harte doen. Daar zijn wij hier namelijk voor.
Dus fijn dat u hier langs bent gekomen en deze tekst gelezen hebt. Hopelijk wil u er van gebruik maken om meer over ons te weten te komen en nog meer te weten te komen van die prachtige hoop die voor alle mensen ter beschikking is gesteld.

Exclusive Offer

Get Your First Visit and Trip for free

Wie houdt er niet van korting?
Boek vandaag nog uw eerste reis bij ons en ontvang een exclusieve aanbieding.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: