Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

WordPress-banner en reclame niet onze keuze

Spijtig genoeg moeten wij vaststellen dat WordPress bovenaan onze Website een zeer storende witte banner plaatst met het opschrift “Maak je eigen website aan bij WordPress.com”.
Wij zouden het niet erg vinden indien zij die banner onderaan op de site plaatsten, in ruil voor het gratis gebruik van hun diensten. Maar nu is het enorm storend omdat hij zo opvallend in het wit bovenaan blijft staan.
Het voelt enorm opdringerig aan en voor mensen die al een WordPress site hebben voelt het aan alsof zij niet erkend worden of hun werk niet gewaardeerd wordt.

Het zou fijn zijn moesten wij een manier vinden om die storende banner uit het eerste zicht krijgen. (Als u er een oplossing voor heeft mag u het ons laten weten.)
Wij beseffen wel dat als wij een betaalde site zouden nemen die banner niet zouden hebben en dan wel zelf al of niet reclame op onze site kunnen toelaten, beslissen welke wel of niet mag, en er zelfs geld voor kunnen krijgen ook. Maar als kerkgenootschap zijn wij zeer beperkt in onze financiële mogelijkheden. Wij komen namelijk geld tekort om onze werking zo te laten verlopen zoals wij zouden wensen. Betreft de reclame inkomsten zouden die vergoed worden naar het aantal klicks, welke door ons moeilijk onderwerp en beperkt lezerspubliek, niet voldoende zouden zijn om de jaarlijkse kostprijs van een WordPress site naast de kosten van onze internetverbinding te vergoeden.

Natuurlijk waarderen wij elke vorm van steun en verwelkomen we elke financiële ondersteuning op onderstaande rekening.

Betreft de andere reclame boodschappen willen wij onze lezers laten weten dat wij daar ook niet voor verantwoordelijk zijn. Wij hebben totaal geen controle op de reclameboodschappen die op onze website worden geplaatst. Gelieve daarom er nota van te nemen dat zij dus soms ook totaal tegen onze stroming of gedachtegoed kunnen indruisen.

°°°

Financiële steun is steeds welkom op Argenta Bank: BE37 9730 6618 2528 met melding: “Werking Belgische Christadelphians” of “Steun voor Belgische Christadelphians“.

*Donatie voor de werking van geloofsverkondiging via PayPal*

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: